Gilla på:

Facebook

SÖNDAGEN 17 JUNI 2018

​kl. 10 - 16

​Crafoord Auktioner på Sofiero Classic​

Har du något liknande att sälja?

På Crafoord Auktioner ser vi mycket fram emot att få genomföra samlarfordonsauktionen på årets upplaga av Sofiero Classic 17 juni 2018.

Auktionen är en central och mycket uppskattad del av arrangemanget, och vi känner oss hedrade av att ha fått förtroendet att arrangera försäljningen. Crafoord är sydsveriges ledande auktionshus, sedan många år beläget i centrala Lund, med en världsomspännande kundkrets. Vårt engagemang, erfarenhet, kunnande och branschrenommé i kombination med en överlägsen marknadsföringsplattform säkerställer att du som säljare når optimalt resultat och att du som köpare kan känna dig trygg med ditt förvärv. Till vårt förfogande har vi en av landets mest meriterade samlarfordonsexperter, Michael Johnn.

Så sent som i december hade vi nöjet att förmedla en prisbelönt Chevrolet Impala Convertible, årsmodell 1959 till en ny ägare, såld för 550.000:-. Nu tar vi ytterligare ett steg in i fordonsauktionernas förtrollande värld genom samarbetet med Sofiero Classic.

Under evenemanget finns vi givetvis tillgängliga för rådgivning om och värdering av konst, design, smycken och antikviteter m m.

Vi ser fram emot vackert väder, fantastiska fordon och inte minst en rafflande auktion.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Petri Heinonen

Crafoord Auktioner

Förfrågningar ställs till:

Petri Heinonen

Crafoord Auktioner

Clemenstorget 7

S-222 21 Lund

Telefon 046-211 18 70

Telefon direkt: 0706-72 18 06

petri.heinonen@crafoordauktioner.se

Sofiero Classic

c/o Brunstorp i Helsingborg AB

Torkel Brunstorp

​+46(0)733-42 66 53

 torkel@brunstorp.com

​Följ oss på: